Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Nieuws / Volledige schoonmaak Ukkel-Centrum

Volledige schoonmaak Ukkel-Centrum

Op zondag 11 april 2021 verricht de dienst Reinheid een volledige schoonmaak van de zone Ukkel‑Centrum (Xavier De Buestraat, Sint-Pietersvoorplein, Postiljonstraat en Homère Goossensplein) en een reiniging van de slikkers (afvoerroosters voor het regenwater). Parkeren is bijgevolg in de volledige zone verboden van 13 tot 18 uur, zodat de teams van de dienst Reinheid toegang krijgen tot de straten, pleinen en trottoirs.

Om de impact van deze operatie voor de handelaars en buurtbewoners te beperken:

  • Vangt de schoonmaak om 14.30 uur aan op het Jean Vander Elstplein;
  • Verloopt de schoonmaak per deel, zodat het verkeer zo weinig mogelijk verstoord wordt en de parkeerverbodsborden verwijderd kunnen worden zodra een deel afgerond is.

Deze schoonmaak, die doorgaans elk jaar plaatsvindt na de rommelmarkt, is noodzakelijk om de goede werking van de slikkers te garanderen en zo te vermijden dat ze verstopt raken bij regenweer en dus eventuele overstromingen te voorkomen.

Huisvuil buitenzetten

We willen u eraan herinneren dat de dienst Reinheid in de straat aanwezig is tot 18 uur, maar geen huisvuil zal ophalen. U moet dus het gebruikelijke tijdstip in acht nemen om uw vuilniszakken buiten te zetten, meer bepaald na 18 uur.

Meer info? Dienst Reinheid: 02/376.30.27.

Document acties