Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Nieuws / Werken Jean Vander Elstplein

Werken Jean Vander Elstplein

De werken van Vivaqua worden deze vrijdag 5 februari afgerond. De Beeckmanstraat, Alphonse Asselbergsstraat en Auguste Dansestraat krijgen hun oorspronkelijke rijrichting terug vanaf zaterdag 6 februari 9 uur.

Er werd een huis-aan-huisbericht verdeeld onder de buurtbewoners en de politie zal ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Heeft u een vraag? Aarzel niet contact op te nemen met de technische dienst van Vivaqua op 02/739.54.39 (elke werkdag van 7.30 tot 16.00 uur).

Ingevolge een wegverzakking ter hoogte van het Jean Vander Elstplein 21 is het verkeer onderbroken tussen de Beeckmanstraat en de Auguste Dansestraat (stijgende richting). Vivaqua is ter plaatse en herstelt de riolering, die over een tiental meter beschadigd is.

Er is een omleiding voorzien volgens het onderstaande schema:

- Het is mogelijk rond het plein te rijden via de zone met schuine parkeervakken.

- De Alsembergsesteenweg is afgesloten van Globe tot de Xavier De Buestraat. Het verkeer is mogelijk in dalende richting van de Alphonse Asselbergsstraat naar de Xavier De Buestraat en in beide richtingen naar Hoogte Honderd, zoals gewoonlijk.

- Om het Jean Vander Elstplein te kunnen oprijden, wordt de rijrichting in bepaalde delen van de Beeckmanstraat, de Alphonse Asselbergsstraat en de Auguste Dansestraat omgekeerd: de bestuurders verlaten het Jean Vander Elstplein dus via de Beeckmanstraat en keren ernaar terug door de Alphonse Asselbergsstraat op te rijden en de Auguste Dansestraat te nemen.

Deze situatie is gepland tot de herstelling van het Jean Vander Elstplein binnen 2 tot 3 weken (geschatte duur, afhankelijk van de weersomstandigheden).

Ophaling van huisvuil

De bewoners en handelaars van de Alsembergsesteenweg worden verzocht hun afval te deponeren in de hiervoor voorziene ruimtes langs de steenweg.

Voor de aangrenzende straten die afgesloten worden verzoeken we de bewoners om hun vuilnisbakken op de gebruikelijke dagen en uren naar een van de ophaalpunten (met een zeil afgesloten ruimtes) te brengen die door de gemeente aangewezen werden:

- Kruispunt Gelovigen/De Nieuwenhove;

- Kruispunt Allard/De Broyer/Gambier;

- Kruispunt Labarre/Gambier;

- Kruispunt De Nieuwenhove/Fourragère.

Document acties